Al jaren brengt Fernando Lameirinhas een stukje Portugal naar Ambacht.
Al jaren brengt Fernando Lameirinhas een stukje Portugal naar Ambacht.

Fernando Lameirinhas en Film van de maand

H.I.Ambacht - Voor de eerste filmavond van 2018 heeft Cascade een Nederlandse filmkomedie geselecteerd; 'Onze Jongens'. Bas (Martijn Fischer) heeft een bouwbedrijf en de zaken lopen niet echt goed. Toch neemt hij zijn vriend Jorrit (Jim Bakkum) aan in zijn bedrijf. Ondanks dat Jorrit geen goede klusser is, worden ze wel steeds weer gebeld omdat de vrouwen het vooral leuk vinden om naar Jorrit te kijken. Dat brengt de heren op idee: ze beginnen een mannenstripgroep. De opdrachten zijn niet aan te slepen en bouwbedrijf 'Onze Jongens' lijkt gered. Maar hoe zal de privé-omgeving reageren op deze bijzondere carrièremove?

De film draait op woensdag 24 januari en start om 20.00 uur. Hij is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar en kaartjes kosten € 6,-.

Fernando Lameirinhas

Al jaren brengt Fernando Lameirinhas een stukje Portugal naar Ambacht. Op luchtige wijze en met zelfspot onderzoekt Fernando Lameirinhas in zijn nieuwe theaterconcert '7' de zeven klassieke zonden en deugden in zijn leven en dat van anderen. De inhoud van zijn nieuwe liedjes stemt tot nadenken. Daarbij wordt hij dit keer weer ondersteund door Toni Lameirinhas. En afwisselend reist óf de veelzijdige gitarist Daniel de Moraes óf de getalenteerde pianist Juan Pablo Dobal met hen mee.

De voorstelling is op vrijdag 26 januari om 20.15 uur en kaartjes kosten €19,-.

www.stichting-cascade.nl

Shopbox

Meer berichten