Het thema van de avond was 'Schitterend' en dat zag je ook terug in de de glinsterende outfits van de bandleden.
Het thema van de avond was 'Schitterend' en dat zag je ook terug in de de glinsterende outfits van de bandleden.

Benefietconcert

Al een geruime tijd geeft coverband Belly Button ongeveer elke twee jaar in Cascade een benefietconcert om geld in te zamelen voor een goed doel. Ook dit jaar zijn deze muzikanten erin geslaagd om de zaal vol te krijgen.

H.I.Ambacht - Op 2 december speelde Belly Button het dak eraf én werd er een mooi geldbedrag van 4750 euro opgehaald. Dit jaar ging het geld naar het Prinses Beatrixfonds ten behoeve van onderzoek naar de spierziekte ALS.

Voor aanvang van het optreden werd er in de foyer al muziek gemaakt door keyboardspeler Leo den Boef uit Ridderkerk, die ook belangeloos zijn medewerking had toegezegd. Het thema van de avond was 'Schitterend' en het optreden in de grote zaal, startte met een komisch filmpje, geproduceerd door de band zelf, over de voorbereidingen op het feest. Tijdens het spelen waren er op de achtergrond ook volop filmpjes te zien, waardoor de nummers nog leuker overkwamen. Na de pauze werd er een informatief filmpje over ALS vertoond, waardoor de noodzaak hiervoor geld op te halen nog eens overduidelijk werd. Veel lof voor de uitblinkende zangeres Carmen Monteiro. Vooral haar uitvoering van "Hallelujah", alleen begeleid door de toetsenman met het massaal meegezongen refrein was een kippenvelmoment. Maar er waren meerdere hoogtepunten.

De band wil alle betalende bezoekers, de sponsoren, de studenten van de opleiding Facility Management van de Hogeschool Rotterdam ter ondersteuning van de organisatie, de medewerkers van de Cascade en de verantwoordelijke man voor de filmpjes, Willem Eekhof, heel hartelijk bedanken voor hun inzet.

Meer berichten