Aartje Scheurwater van Helden heeft een mooie oorkonde ontvangen.
Aartje Scheurwater van Helden heeft een mooie oorkonde ontvangen.

Notitieboekjes leveren €10.000 op voor Kika

Aartje Scheurwater van Helden is een geboren en getogen Ambachter en zet zich al jaren in voor allerlei goede doelen. Onlangs werd zij in het zonnetje gezet.

H.I.Ambacht - Aartje is 73 jaar oud en heeft altijd en overal tijd voor een praatje. Om in beweging te blijven voor haar gezondheid trekt zij er ook veel op uit door de Ambachtse straten en brengt kaarten rond voor de kerk, het verjaardag fonds of andere doeleindes. Ook loopt zij voor verschillende goede doelen collectes, dit doet ze heel fanatiek want wie niet thuis is krijgt later nog een keer de kans als zij opnieuw langs de deur komt.

Kika

Ruim drie jaar geleden begon zij met het verkopen van kleine luxe verpakte notitieboekjes á 1 euro voor Kika. Een goede vriendin maakt deze boekjes en Aartje voelde zich geroepen deze mede aan de man te brengen. Nu het einde van het jaar nadert staat de verkoopteller van deze notitieboekjes op 10.000 stuks. En daarmee is er dus ook 10.000 euro opgehaald voor Kika. Deze mijlpaal wilde een goede vriendin van Aartje niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zij maakte een oorkonde en zette haar daarmee even goed in het zonnetje.

Meer berichten