Dierennieuws uit de regio

Regiodierentehuis en dierenambulance Drechtsteden zet wekelijks een asieldier in het zonnetje. Het Amivedi Meldpunt vermeldt alle vermiste en gevonden dieren.

Asieldier

Boza is een dame die alles op haar manier wilt. Kroelen wil ze wel maar niet te lang. Boza geeft duidelijk aan wanneer zo boos wordt door schel te miauwen. Ze is dus heel goed te lezen en geeft goed aan wanneer het niet naar haar zin gaat. Boza kan bij ons niet naar buiten en dit frustreert haar heel erg. We zoeken voor Boza een huis waar ze lekker naar buiten mag en haar ei kwijt kan! Kleine kinderen zijn door haar wispelturige karakter niet geschikt. Boza verblijft nu al een tijdje in het asiel en de medewerkers begrijpen er niets van omdat het echt een lieverd is die houdt van aandacht en gezelligheid! Voor meer informatie over dit dier en onze andere asieldieren ga naar www.louterbloemen.nl of neem contact op via 078-6137902.

Amivedi

Vermist:

24-11 Poes, cypers lichtgrijs-wit, langharig, witte buik, witte bef, klein, schuw, Mollie,5 jr., chip, Wilhelminastraat Zwijndrecht.

Amivedi Meldpunt Zwijndrecht/H.I.Ambacht/Heerjansdam Tel: 088-0064638 zwijndrecht@amivedi.com

Meer berichten