Logo dekombinatie.nl


In aanwezigheid van 40 ouderen, hun familieleden en de Cliëntenraad ontving directeur/bestuurder de heer Han Hendrikse een eerste exemplaar aangeboden door Hadewey.
In aanwezigheid van 40 ouderen, hun familieleden en de Cliëntenraad ontving directeur/bestuurder de heer Han Hendrikse een eerste exemplaar aangeboden door Hadewey.

Presentatie boek

Op donderdagmiddag 31 augustus werd in Zorgorganisatie De Blije Borgh te Hendrik-Ido-Ambacht het boek "Dwalen door verhalen" van auteur en illustrator Hadewey Buitenwerf feestelijk gepresenteerd.

H.I.Ambacht - Het boek "Dwalen door verhalen", uitgegeven door het Nederlands Bijbelgenootschap, is een boek om in gesprek te gaan met mensen met geheugenproblemen. Het boek roept herinneringen op aan alledaagse momenten van vroeger en nu, met behulp van bijbelverhalen.
Het idee voor het boek is gekomen van geestelijk verzorger Anja Bruijkers en zorgmedewerkers van De Blije Borgh en is met verschillende bewoners getest. Ook familieleden, vrijwilligers en wijkbezoekers vanuit de kerken zijn daarbij betrokken geweest, met mooie gesprekken als resultaat. In aanwezigheid van 40 ouderen, hun familieleden en de Cliëntenraad ontving directeur/bestuurder de heer Han Hendrikse een eerste exemplaar aangeboden door Hadewey.
Dwalen door verhalen is een boek speciaal gemaakt voor mensen, die vergeetachtig beginnen te worden. Ook mensen die geen gelovige achtergronden hebben, kunnen met dit boek in gesprek gaan. Twintig platen herinneren hen aan momenten van elke dag. Elke plaat is gekoppeld aan een bijbelfragment en een korte tekst over een situatie uit het dagelijks leven.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox