Logo dekombinatie.nl


Sponsorloop

Sponsorloop voor Tovertafel De Blije Borgh

Hendrik Ido Ambacht - Op zaterdag 2 september wordt rond de hoofdlocatie van Zorgorganisatie De Blije Borgh een sponsorloop gehouden om voor de verpleegafdelingen op deze locatie geld in te zamelen voor een Tovertafel. De sponsorloop duurt van 11.00 uur tot 15.00 uur en er kan op verschillende manieren worden meegedaan: lopend, hard lopend, met een rollator of een rolstoel. Formulieren om mee te doen, zijn verkrijgbaar bij de receptie van De Blije Borgh, Gerard Alewijnsstraat 18, Hendrik-Ido-Ambacht.

Een tovertafel is een computergestuurde beamer die bewegende beelden projecteert op een daaronder staande tafel. Met deze beelden kunnen de bewoners die aan dementie lijden, spelen. Het is mooi om te zien hoe deze mensen genieten van deze tovertafel en hierdoor weer actief worden.

Kunt u niet aanwezig zijn bij of deelnemen aan de sponsorloop, maar wilt u wel graag een gift of donatie overmaken? Dat kan door een donatie te storten op rekening: Vrienden van De Blije Borgh, NL02 RABO 0161084524 onder vermelding van Tovertafel Verpleegafdelingen DBB.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox