Logo dekombinatie.nl


André Flach is sinds 2004 actief in de Ambachtse politiek.
André Flach is sinds 2004 actief in de Ambachtse politiek.

André Flach opnieuw lijsttrekker SGP-CU

H.I.Ambacht - De SGP-ChristenUnie in Hendrik-Ido-Ambacht schuift André Flach opnieuw voren als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

De 41-jarige André Flach is sinds 2004 actief in de Ambachtse politiek. Hij was de afgelopen acht jaar als wethouder namens de SGP-ChristenUnie werkzaam. Daar hield hij zich voornamelijk bezig met economie, financiën en de ontwikkeling van de Volgerlanden.

Flach: "Ik ben opnieuw beschikbaar om mijn bijdrage te leveren. Hendrik-Ido-Ambacht is een dynamische en nog steeds groeiende gemeente. Er is genoeg te doen en het is een mooie opdracht om dagelijks met anderen te bouwen aan leefbare en veilige woonwijken met goede voorzieningen. Maar ik sta er ook vooral voor, om de identiteit van deze gemeente te bewaren en te versterken. De naam van ons dorp verbind ik graag met onze belangrijkste opdracht: Handhaving Identiteit van Ambacht. Die identiteit komt wat mij betreft tot uiting in woonkwaliteit, zondagsrust, groen en water, maar ook in de sterke sociale samenhang en in keuzevrijheid in de zorg. Voor het borgen van deze Ambachtse identiteit is behoud van onze zelfstandigheid als gemeente erg belangrijk. Daarnaast wil ik blijven opkomen voor de belangen van ons mooie dorp in regionale samenwerkingsverbanden".

Reageer als eerste
Meer berichten