Logo dekombinatie.nl


De beide voorzitters, Jan Leijenhorst (links) van de ChristenUnie en Leo Molendijk van de SGP ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst. (FOTO: JEROEN VAN DER LAAN)
De beide voorzitters, Jan Leijenhorst (links) van de ChristenUnie en Leo Molendijk van de SGP ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst. (FOTO: JEROEN VAN DER LAAN)

SGP en ChristenUnie weer samen de verkiezingen in

De SGP en ChristenUnie in Hendrik-Ido-Ambacht gaan weer gezamenlijk de verkiezingen voor de gemeenteraad in. Beide christelijke partijen hebben recent de samenwerkingsovereenkomst voor de nieuwe raadsperiode ondertekend. SGP en ChristenUnie werken al vanaf 1994 samen in de Ambachtse gemeenteraad. Vanaf de gezamenlijke start vormen zij de grootste fractie in de gemeenteraad en leverden zij ook iedere periode één of meer wethouders voor het college.

H.I.AMBACHT - De identiteit en kwaliteit van wonen en leven in Hendrik-Ido-Ambacht zijn en blijven de belangrijkste speerpunten voor de SGP-ChristenUnie. De voorzitters van de plaatselijke afdelingen van de beide partijen tonen zich verheugd over de opnieuw ondertekende samenwerkingsovereenkomst. "Met onze samenwerking willen wij het christelijke geluid in de lokale politiek en bestuur van de gemeente continueren en versterken", zo geeft Jan Leijenhorst aan. Leo Molendijk onderstreept het belang van samenwerking: "In Hendrik-Ido-Ambacht zijn de overeenkomsten tussen onze partijen bijzonder groot, dus samenwerking waar mogelijk is zeker in deze tijd van groot belang!"

Het verkiezingsprogramma wordt binnenkort gepresenteerd.

FOTO: De beide voorzitters, Jan Leijenhorst (links) van de ChristenUnie en Leo Molendijk van de SGP ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst. (FOTO: JEROEN VAN DER LAAN)

Reageer als eerste
Meer berichten