Logo dekombinatie.nl


Jordi Keijzer, Ingrid Admiraal, Erwin Oostendorp, ManYee Hendriks en Roel de Vreugd.
Jordi Keijzer, Ingrid Admiraal, Erwin Oostendorp, ManYee Hendriks en Roel de Vreugd.

Derde plaats voor Silver Shuttle

H.I.AMBACHT - De heren Roel, Erwin, Jordi en dames Gillian, ManYee en Ingrid sluiten het badmintoncompetitieseizoen af met een mooie derde plaats. Van de zeven teams die in de voorjaarsdubbel competitie D-poule speelden, laten zij er vier achter zich. Ze zijn tevreden met het resultaat.

"De eerste wedstrijd is het een verrassing hoe de tegenstander zal zijn: zijn ze goed, verschillen ze sterk onderling, wat zijn sterke en zwakke punten en, het allerbelangrijkste, zijn ze gezellig?" Elke wedstrijd wordt afgesloten met een borrel, georganiseerd door de thuispartij. Dat wordt regelmatig laat...

Er zijn dit seizoen twaalf wedstrijden gespeeld. Elke wedstrijd bestaat uit vier gemengd-dubbels, één herendubbel en één damesdubbel. In samenstelling wordt gewisseld. Tijdens de laatste wedstrijden speelden bij de dames alleen ManYee en Ingrid nog mee: de baby die Gillian in september verwacht, maakt dat de aanstaande mamma het voor de rest van het seizoen bij aanmoedigen houdt.

Elke zondag doet een van de spelers verslag van de wedstrijd van die week bij Sport op Zondag. Radioverslaggever Paul Budde van ATOS Radio bereidt elke week het interview goed voor. Er is regelmatig positief nieuws te melden: dat maakt het leuk om over de wedstrijd te vertellen.

En nu, vallen de spelers nu in een zwart gat of valt dat mee? Lachend: "Nee hoor. We hebben nog twee weken de afsluitende club-kampioenschappen. En daarna lekker vakantie. Dan kunnen we in september weer van start met de training…"

Meer weten over Silver Shuttle? Kom eens langs op zaterdagochtend of woensdagavond in de Sophiahal of kijk op www.silvershuttle.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten