<p>Luuk Admiraal wordt, m&eacute;t zijn nieuwe shirt, gepresenteerd aan de pers.&nbsp;</p>

Luuk Admiraal wordt, mét zijn nieuwe shirt, gepresenteerd aan de pers. 

(Foto: pr)

ASWH behoudt Admiraal en ziet Yildirim vertrekken

H.I.Ambacht - De technische commissie van voetbalvereniging ASWH in Hendrik-Ido-Ambacht is onder leiding van Mels van Driel nog altijd hard aan het bouwen aan de selectie voor het seizoen 2021/22. De samenstelling hiervan bevindt zich in een vergevorderd stadium, al moeten er nog wat laatste puntjes op de i gezet worden. Afgelopen week werd duidelijk dat ASWH een aanvaller behoudt, maar er ook één verliest.

Eigen jeugdspeler Luuk Admiraal (19) speelt komend seizoen definitief voor ASWH. De Ambachter kwam dit begin januari al overeen met de club. Zijn talent is echter ook opgemerkt door scouts van profclubs, want ADO Den Haag nodigde hem later uit voor een stageperiode. Daarin maakte Admiraal een goede indruk, want hij kreeg de mogelijkheid om aan te sluiten bij het belofteteam van de Haagse club. Hij besloot echter zelf om deze aanbieding te laten liggen en volgend seizoen met ASWH in de tweede divisie te spelen.

Daar staat wel tegenover dat Ismail Yildirim de club na vier seizoenen gaat verlaten. De 30-jarige Dordtenaar kwam sinds zijn komst in 2017 tot ruim 100 officiële wedstrijden voor ASWH en droeg als clubtopscorer met 14 goals een steentje bij aan de promotie naar de tweede divisie in 2019. Waar Yildirim straks gaat voetballen, is nu nog niet bekend.

Shopbox

Meer berichten