Foto:

Asieldier van de week: actieve en vrolijke Shiva

Regio - Shiva is een actieve kruising Herder dame van 12 jaar oud. Haar baasje werd opgenomen en kon helaas niet meer voor Shiva zorgen. Ze is daarom nu op zoek naar een nieuwe baas waar ze haar oude dag mag doorbrengen.

Ook al is Shiva op leeftijd, ze is nog heel levendig en vief! Ze is alert en volgt aanwijzingen graag en vlot op en heeft twee grote donkere ogen waarmee ze de wereld om zich heen op intense wijze bekijkt. Shiva kan niet in een bench omdat ze daarvan compleet in paniek raakt.

Het is een gehoorzaam hondje dat buiten veel losliep en direct terugkwam indien geroepen. In vele opzichten een ideaal en handzaam formaat herdertje die je wel eerst voor je moet winnen. Ze zal het het beste doen in een rustige 1-op-1 situatie met een baasje die ze door dik en dun vertrouwen kan en die passend op haar subtiele signalen reageren zal als ze situaties tegenkomt die ze spannend vindt.

Met andere honden kan ze wel overweg, maar als deze fel op haar reageren dan reageert ze op dezelfde wijze terug.

Interesse in deze lieverd? Bel dan met Dierenzorgcentrum Louterbloemen voor een kennismaking. Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Shiva of over onze asieldieren die op zoek zijn naar een nieuwe baas.

Shopbox

Meer berichten