<p>Jaimy Ravensbergen van ADO Den Haag is naar Zwijndrecht gekomen om de meiden haar tips & tricks te leren.&nbsp;</p>

Jaimy Ravensbergen van ADO Den Haag is naar Zwijndrecht gekomen om de meiden haar tips & tricks te leren. 

(Foto: Ed Voetee)

Tips & tricks van prof Jaimy gaan erin als koek in Zwijndrecht

Zwijndrecht - Maar liefst 33 voetbalmeiden uit Zwijndrecht en omstreken mochten zondag 18 april bij VVGZ komen trainen als een prof.

Niemand minder dan ADO Den Haag en Jong Oranje voetbalster Jaimy Ravensbergen was op uitnodiging 'Meidenvoetbal in Zwijndrecht e.o.' naar Zwijndrecht gekomen om de voetbalmeiden clubs uit de regio een leerzame training te geven. Ook waren er een aantal meisjes aanwezig die (nog) geen lid zijn van een vereniging.

Het was vooraf nog wel onzeker of Jaimy überhaupt zou kunnen komen. Op de avond ervoor heeft ze namelijk in de halve finale van de KNVB-beker een flinke blessure opgelopen, waardoor ze zelfs de wedstrijd niet kon uitspelen. Ook het feestje na afloop van de wedstrijd (ADO won met 2-3 van FC Twente en plaatste zich voor de finale) kon ze daardoor niet vieren zoals ze eigenlijk zou willen.

Toch stond ze zondag op het veld van VVGZ om de voetbalmeiden te laten beleven hoe het is om als en met een echte prof te trainen. Zichtbaar genoten de meiden van het voetballen met Jaimy en van al haar tips & tricks!

Met een mooie ervaring, een goed gevulde goodiebag, en natuurlijk ook een certificaat inclusief handtekening van Jaimy gingen de meiden voldaan naar huis. Ook Jaimy heeft ondanks haar blessure een leuke dag gehad. Hopelijk is ze snel hersteld, zodat haar 'nieuwe' fans haar weer kunnen zien schitteren bij ADO Den Haag.

De organisatie kijkt dan ook terug op een zeer succesvol evenement, wat zeker nog wel een vervolg zal krijgen.

Shopbox

Meer berichten