<p>De kinderen van De Wijngaard hebben in hun #doeslief actieweek onder andere geld voor 25 verjaardagsboxen van Jarige Job bijeengebracht.</p>

De kinderen van De Wijngaard hebben in hun #doeslief actieweek onder andere geld voor 25 verjaardagsboxen van Jarige Job bijeengebracht.

(Foto: pr)

FW: Actieweek op De Wijngaard

Beste redactie, Hierbij ontvangt u een persbericht over de actieweek op ons kindcentrum. Zou u dit willen/kunnen plaatsen in uw krant? Met vriendelijke groet, Miranda Voogt Teamleider oudere kindDruivengaarde 9 3344 PK Hendrik-Ido-AmbachtT 078 3030016/078 3030017I www.wijngaard-hia.nl

2021/4/f00f8edf-f371-4d0e-8ff1-4271a971e97b

P e r s b e r i c h t

Succesvolle actieweek De Wijngaard: #doeslief

Hendrik-Ido-Ambacht, april 2021 – Op kindcentrum De Wijngaard van PIT kinderopvang & onderwijs zijn de kinderen hard aan de slag geweest in het kader van de #doeslief actieweek. Met een geweldig resultaat! 

Onder het motto ‘samen voor een ander’ hebben ze zoveel mogelijk statiegeldflessen opgehaald voor Stichting Jarige Job. Dankzij hun grote inzet en betrokkenheid brachten de kinderen het prachtige bedrag van 887,87 euro bijeen. Dit betekent dat 25 kinderen die jarig zijn blij kunnen worden gemaakt met een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat zij nodig hebben om een echte verjaardag te vieren, zowel thuis als op school.

Maar er was meer. De kinderen hebben ook vrolijke en lieve kaarten gemaakt voor familie en bewoners van de Blije Borgh en SophiaStaete. Zo werden zij zich ervan bewust dat veel mensen in deze bijzondere tijd vaak alleen thuis zijn. “De kinderen zijn enthousiast over alle acties. Ze vinden het zo leuk om dit voor iemand te kunnen doen! Fijn dat we op deze manier mensen een extra hart onder de riem hebben kunnen steken,” aldus Lisette van Diggelen, lid van de projectgroep actieweek van kindcentrum De Wijngaard. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie:

Christelijk kindcentrum De Wijngaard

Christelijk kindcentrum De Wijngaard is gevestigd in de nieuwbouwwijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht en biedt een ko’tergroep voor peuters vanaf 2,5 jaar met en zonder VVE-indicatie, een ontdekkende ko’tergroep voor 3,5- en 4-jarigen, basisonderwijs en buitenschoolse opvang. Kinderen van 2,5 tot 13 jaar kunnen op het kindcentrum naar hartenlust spelen, ontspannen en leren aan de hand van een doorlopende ontwikkellijn. Het team van De Wijngaard is op zoek naar talenten van ieder kind, helpt hem of haar die te ontwikkelen en zorgt voor de juiste bagage tijdens zijn of haar reis naar de toekomst. De Wijngaard is een van de 18 kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs in Alblasserdam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk.

Op de foto: De kinderen van De Wijngaard hebben in hun #doeslief actieweek onder andere geld voor 25 verjaardagsboxen van Jarige Job bijeengebracht.

Voor meer informatie: Annelies de Back of Anneke Guis, 078 - 616 85 86/078 - 619 30 87.

Shopbox

Meer berichten