Workshop Ontspannen voor mantelzorgers

Zwijndrecht/H.I.Ambacht - Iedereen die langdurig zorgt voor een familielid of een goede vriend met een ziekte of beperking is mantelzorger. Voor hen is er een gratis online workshop Ontspanning, op donderdagavond 15 april van 19.30 tot 21.00 uur.

Veel mensen denken bij mantelzorg aan de zorg voor een ouder of partner, maar het is breder dan dat. Mantelzorg is ook de meer dan gebruikelijke zorg voor een zorgintensief kind of een broer of zus. Situaties zijn heel verschillend. Voor iemand zorgen is voor veel mensen vanzelfsprekend en wordt vaak als bijzonder en zingevend ervaren. Het kan ook veel inspanning vragen en zwaar zijn. Momenten van ontspanning schieten er dan wel eens bij in. Toch zijn die ook nodig om de zorg goed vol te kunnen blijven houden. Deze avond richt zich op ontspanning en gezondheid vanuit de Chinese geneeskunde. Hoe kijkt deze oeroude geneeswijze naar ontspanning?

Corine van Die, van Taieki, verzorgt deze online workshop voor mantelzorgers. Naast het krijgen van kennis gaan de deelnemers ook praktisch aan de slag en krijgen zij twee korte oefeningen die zij gemakkelijk dagelijks kunnen uitvoeren. Deelname is gratis.

Aanmelden kan door te mailen naar info@meemantelzorg.nl of door te bellen naar 078-2063202. Deelnemers krijgen van te voren eenlink gemaild.

Shopbox

Meer berichten