<p>ASWH-trainer Rogier Veenstra tekent nieuwe contract.</p>

ASWH-trainer Rogier Veenstra tekent nieuwe contract.

(Foto: pr)

ASWH-trainer Rogier Veenstra ondertekent contract

Geachte redactie,

Vanmorgen (zaterdag 27 maart) ondertekenden ASWH-trainer Rogier Veenstra en voorzitter John Middendorp officieel het contract dat hem nog een seizoen aan ASWH bindt. In de bijlage een persbericht over dit heuglijke feit, vergezeld door een zonder naamsvermelding te gebruiken foto.

Plaatsing in uw eerstvolgende uitgave en / of op uw website wordt zeer gewaardeerd.

Namens de vereniging bij voorbaat veel dank voor de moeite!


Met vriendelijke groet,

Michel Nys

PR vv ASWH

2021/3/1292af4f-897a-4f66-b494-d2d73d056868

ASWH-trainer Rogier Veenstra tekent nieuwe contract
  

Medio december bereikten ASWH en trainer Rogier Veenstra overeenstemming over contractverlenging. Daardoor werd al in een vroeg stadium duidelijk dat de 33-jarige trainer komend seizoen weer voor de groep zou staan op sportpark Schildman. Afgelopen zaterdag tekenden Veenstra en ASWH-voorzitter John Middendorp ook officieel het nieuwe contract.

Na de zomer zal Veenstra aan zijn derde seizoen bij ASWH beginnen. De trainer kwam medio 2019 over van GOES. Veenstra begon dit seizoen sterk. Na zes wedstrijden, toen de competitie in de tweede divisie wegens coronaperikelen werd stilgelegd, bezette zijn elftal de tweede plaats. Die mooie resultaten vormden voor het bestuur echter niet de enige reden om de samenwerking voort te zetten. De club is namelijk zeer te spreken over de werkwijze van de ambitieuze Veenstra, die bovendien goed ligt bij de staf en spelersgroep. Een groot deel van de selectie blijft in navolging van de trainer behouden voor ASWH, zodat er vanaf de voorbereiding gericht verder gebouwd kan worden.

Shopbox

Meer berichten