<p>Jaelin Amaris uit Zwijndrecht staat in de finale van Miss Teen of Zuid-Holland. Om haar te helpen, heeft ze zoveel mogelijk stemmen nodig. (Foto: pr)</p>

Jaelin Amaris uit Zwijndrecht staat in de finale van Miss Teen of Zuid-Holland. Om haar te helpen, heeft ze zoveel mogelijk stemmen nodig. (Foto: pr)

(Foto: )

Zwijndrechtse Jaelin in finale van Missverkiezing

Zwijndrecht - De Zwijndrechtse Jaelin Amaris staat in de finale van Miss Teen of Zuid-Holland. Dit is een missverkiezing voor meiden tussen de 15 en 18 jaar oud. Op vrijdag 30 april wordt deze finale live uitgezonden via de Facebook-pagina van Miss Teen of Zuid-Holland. Op deze avond hoopt Jaelin de titel te bemachtigen.

Jaelin zit op dit moment in haar examenjaar op het vwo van het DevelsteinCollege. Als ze niet met school bezig is, sport ze graag, met name turnen, en houdt ze zich bezig met muziek.

De Zwijndrechtse scholiere vertelt waarom zij meedoet aan de missverkiezing. “Ik wil graag wat van mezelf laten zien en daarbij wil wil ik mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen.”

Stemmen

Natuurlijk wil zij de titel in de wacht slepen en heeft daarom een oproep aan iedereen. “Het publiek kan mij helpen om dichter bij de titel van Miss Teen of Zuid-Holland te komen. Zij kunnen hun stem op mij uitbrengen. Dit kan door naar 3010 het volgende te sms’en: Poll ZuidHolland Jaelin Amaris (let op, stemmen kost 1,10 euro per bericht).”

Goede doel

Ook haalt Jaelin geld op voor het goede doel, in haar geval de LINDA.Foundation. Dit goede doel steunt arme gezinnen met kinderen in Nederland. Waarom dit doel? “Ik ben van mening dat alle kinderen gelijke kansen moeten krijgen en daarom zet ik mij in voor dit goede doel. Al het geld dat ik heb ingezameld voor de LINDA.Foundation gaat daarbij naar gezinnen in Zuid-Holland.”

Hiervoor is zij twee zaterdag in touw. “Voor het inzamelen sta ik op zaterdag 27 maart en op 10 april in winkelcentrum Walburg tegenover Jumbo. Op deze dag kan iedereen een donatie doen, lege flessen inleveren als donatie of om lekkere snoepzakjes te kopen als donatie. Ik ben dankbaar voor alle hulp die ik kan krijgen en ik zie u graag verschijnen deze dagen in het winkelcentrum.”

Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/profile.php?id=100001486603322&sk=about_overview 

Shopbox

Meer berichten