Foto:

Ervaring gezocht voor pittige Max!

Regio - Max is deze week het Asieldier van de week. Max is een pittig kereltje van 12 jaar oud. Hij laat de kaas niet van zijn brood eten en laat dit duidelijk merken! Zeker met een speeltje, een kluif en bij zijn voerbak durft hij te bijten als je het wilt afpakken. We zijn daarom voor Max op zoek naar een baas die ervaring heeft met dit gedrag. Verder plaatsen we Max niet bij kleine kinderen.

Max is een oud baasje, maar is nog super energiek en actief. Omdat zijn baasje niet meer voor hem kon zorgen is hij in het asiel terecht gekomen. Hier in het asiel is hij altijd vrolijk en alert, maar heeft zo zijn eigen agenda. Het liefst gebeuren de dingen zoals Max dat wil. Zo wil hij wel aangehaald worden, maar alleen als hij daar tijd voor heeft en wil hij spelen wanneer hij zin heeft. Deze karaktereigenschappen horen natuurlijk wel bij het eigenwijze van een Jack Russel Terriër. Piepspeeltjes zijn bij Max favoriet, door middel van het speeltje te ruilen kan hij hier lang mee worden vermaakt.

Binnen in huis is Max relaxed en kan heerlijk luieren in een warme, zachte mand. Alleen thuisblijven is Max niet gewend, hij is graag in gezelschap van mensen. Hier in het asiel verblijft hij samen in de kennel met de twee andere senioren dames en dit gaat prima! Maar op dominante reuen kan Max fel reageren, zeker als ze groter zijn dan hijzelf.

Dierenasiel Louterbloemen is op zoek naar een baas die het eigen willetje van Max geen probleem vindt, maar toch consequent is en zijn grenzen aan kan geven.

Deze week wordt Max behandeld aan zijn gebit. Hij moet hierna nog even blijven om te herstellen. Verder is Max bekend met een allergie. Zolang hij Hypoallergeen voer krijgt heeft hij nergens last van. Heeft u interesse in deze dibbes? Neem dan eerst telefonisch contact op met ons Dierenzorgcentrum.

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Max of over onze asieldieren die op zoek zijn naar een nieuwe baas.

Shopbox

Meer berichten