Regionaal SGP-debat met André Flach


<p>Andr&eacute; Flach, wethouder in Hendrik-Ido-Ambacht, is kandidaat-Kamerlid. (Foto: pr)</p>

André Flach, wethouder in Hendrik-Ido-Ambacht, is kandidaat-Kamerlid. (Foto: pr)

(Foto: )

Regionaal SGP-debat met André Flach

H.I.AMBACHT - De SGP houdt op dinsdag 23 februari een regionaal digitaal debat met kandidaten uit de Drechtsteden-regio. Ook het huidige Tweede Kamerlid Chris Stoffer en kandidaat Kamerlid André Flach zullen het woord voeren. Een groot aantal SGP-afdelingen uit de regio organiseert dit debat.

Centraal op deze avond staat het thema gezin. Het uitgangspunt van deze partij is dat gezinnen de ruggengraat van een goede samenleving vormen en dat het gezin stabiliteit, structuur en vertrouwen moet geven. Dit thema wordt voor het voetlicht gebracht door korte inleidingen van de politici. Daarnaast voeren de regionale SGP-kandidaten Joost Veldman uit Dordrecht en Rick van de Waerdt uit Ridderkerk het woord. Zij staan respectievelijk op plaats achttien en dertig van de kandidatenlijst.

Interactief

Deze online avond bestaat niet alleen bestaan uit bijdrages van kandidaat-Kamerleden. Er is een online quiz en een gesprek, dat onder leiding staat van Erik van Hartingsveldt. Daarnaast zorgen de regionale SGP-jongeren voor een verrassende bijdrage. Deze avond wordt afgesloten door dominee W.A. Zondag predikant in Dordrecht.

Dit online debat vindt plaats op dinsdag 23 februari en start om 19.30 uur. Er wordt gebruik gemaakt van een livestream via het YouTube kanaal van de SGP Hendrik-Ido-Ambacht.

Shopbox

Meer berichten