Onderhoudsploeg wenst IFC succes


<p>Het &#39;reclamebord&#39; met alle namen van de onderhoudsploeg werd onthuld. (Foto: pr)</p>

Het 'reclamebord' met alle namen van de onderhoudsploeg werd onthuld. (Foto: pr)

(Foto: )

Onderhoudsploeg wenst IFC succes

H.I.Ambacht - Het is de onderhoudsploeg van voetbalvereniging IFC natuurlijk niet ontgaan dat er bij de club veel aan het veranderen is. Er is voor de jeugdafdeling een nieuw beleidsplan opgesteld en per leeftijdsgroep zijn technisch coördinatoren aangesteld om dit plan uit te voeren. En als klap op de vuurpijl kregen ze te horen dat IFC voortaan met het eerste elftal op zaterdag gaan spelen in plaats van op zondag.

Dit werd en wordt uitgebreid besproken aan de 'koffietafel op maandagmorgen. Dit mondde uit in het idee de club succes te wensen met deze gekozen richting. Zij gingen aan de slag om het idee uit te werken in de vorm van een 'reclamebord' op het hoofdveld van de club.

Vorige week maandag was het zover: het 'reclamebord' met daarop alle namen van de onderhoudsploeg werd onder toeziend oog van de harde werkers door de oudste de leden van de ploeg Cees de Jong en Leo van der Nat onthuld.

De club is blij met de uitgesproken wens en stroopt evenals de mensen van onderhoudsploeg de mouwen op om de plannen ten uitvoer te brengen.

Shopbox

Meer berichten