André Flach, kandidaat Kamerlid SGP bezorgt stroopwafels bij Blije Borgh en Nebo


<p>André Flach (links), kandidaat Kamerlid SGP bezorgt stroopwafels bij Blije Borgh en Nebo.&nbsp;</p>

André Flach (links), kandidaat Kamerlid SGP bezorgt stroopwafels bij Blije Borgh en Nebo. 

(Foto: SGP)

André Flach, kandidaat Kamerlid SGP bezorgt stroopwafels bij Blije Borgh en Nebo

H.I.Ambacht - SGP-kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen hebben op woensdag 27 januari in het hele land stroopwafels bezorgd bij zorginstellingen in hun eigen gemeente of buurgemeenten. In totaal zijn er door heel Nederland 13.500 stroopwafels bezorgd. André Flach, wethouder in Hendrik-Ido-Ambacht en nummer 4 op de kandidatenlijst van de SGP heeft stroopwafels bezorgd bij de zorgmedewerkers van de Blije Borgh in Hendrik-Ido-Ambacht en Nebo in Zwijndrecht.

De zorg staat momenteel onder zware druk. Met deze actie wil de SGP alle zorgmedewerkers in Nederland een hart onder de riem steken. Via een QR code op de verpakking kunnen zij een korte bedankvideo van Kees van der Staaij bekijken.

André Flach: “Het is ongelooflijk zwaar geweest het afgelopen jaar, juist ook in de ouderenzorg. Dus een klein gebaar van waardering kunnen ze juist nu wel gebruiken.”

Wim de Geus, bestuurder van de Blije Borgh reageert enthousiast: “Mooi dat een politieke partij dit doet, zeer gewaardeerd en dank namens de medewerkers.”

Shopbox

Meer berichten