Jongeren online event: WewillROCKcorona


<p>Nick organiseert een online muzikaal evenement, om jongeren de gelegenheid te geven op te treden. (Foto: Erik Luigies)</p>

Nick organiseert een online muzikaal evenement, om jongeren de gelegenheid te geven op te treden. (Foto: Erik Luigies)

(Foto: )

Jongeren online event: WewillROCKcorona

Regio - Om iets leuks voor jongeren te doen tijdens de coronapandemie, organiseert de 17-jarige Nick een leuk online muzikaal evenement. Hij doet de volgende oproep:

“Mijn naam is Nick en ik heb We Will ROCK Corona opgezet, een online event om jonge bands en artiesten toch weer een podium te geven en hun passie uit kunnen oefenen. Muziek maken is wat ik het allerliefste doe, net als veel andere jongeren. Maar corona gooit hier heel veel roet in het eten. Repeteren, kennis maken met andere muzikanten en optreden is nu allemaal niet meer mogelijk. Dat vind ik zelf heel frustrerend, want muziek maken blijft toch het leukst met en voor anderen. Gelukkig is het in samenwerking met www.live-online.nl gelukt om een online event te organiseren. Zo kunnen we corona-proof voor digitaal publiek optreden en nieuwe ervaringen opdoen.

Om een corona veilig optreden mogelijk te maken zal het event gedeeltelijk vooraf opgenomen worden en voor een deel live uitgezonden worden. De professionele opnames worden gemonteerd tot een spectaculaire uitzending. Kijk op www.wewillrockcorona.nl voor meer informatie.

Shopbox

Meer berichten