Wie geeft energieke Pink een fijne oude dag?


Foto: Andy Dewick

Wie geeft energieke Pink een fijne oude dag?

Regio - Deze week is Pink het dier van de week van dierenasiel Louterbloemen. Pink heeft een paar weken geleden ook in het zonnetje gestaan.

Pink is een energieke dame van 13 jaar oud. Ook al is ze al op leeftijd, in haar hoofd en lichamelijk voelt ze zich nog kiplekker! Het is een pittige en alerte hond die verzot is op stokken en flos touwen, eigenlijk vindt ze alle speeltjes leuk. Ze komt ze zelfs netjes apporteren en kan dit lang volhouden. Op het commando 'los' zal ze het speeltje afgeven, alhoewel dit soms met enige weerstand zal gaan. Ze is erg fanatiek op haar speeltjes daarom wordt ze alleen geplaatst bij oudere kinderen.

Zoals gezegd is Pink nog fit en vindt het heerlijk om mee uit wandelen te gaan. Tijdens de wandeling heeft ze graag iets in haar bek. Als er geen speeltje in de buurt is, geen probleem want Pink pakt dan gewoon een mooie tak mee. Helaas is het baasje van Pink overleden waardoor ze nu in de opvang verblijft in afwachting op een nieuw thuis. Ze is een leven met één volwassen man gewend en ze waren erg goed op elkaar ingespeeld.

Pink is zeer sociaal naar mensen maar kan absoluut niet met andere honden overweg. Wanneer ze iets in haar bek heeft (speeltje of tak) dan is het uitvallen naar andere honden aanzienlijk minder dan wanneer ze dat niet heeft. Tijdens de wandeling is het dus handig om altijd een speeltje op zak te hebben.

Interesse? Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Pink of andere asieldieren die op zoek zijn naar een nieuwe baas. Of neem contact op met het dierenzorgcentrum via 078-6137902.

Shopbox

Meer berichten