Onzekere Missy heeft ervaren baasje nodig


Foto:

Onzekere Missy heeft ervaren baasje nodig

Regio - Deze week is Missy het Asieldier van de week. Missy is een Stafford teefje van 8 jaar. Ze is afgestaan vanwege haar gedrag op straat. Ze heeft de neiging uit te vallen naar andere honden. In combinatie met haar oude eigenaar ging dit niet meer. Missy is over het algemeen een heel vriendelijk maar heel onzeker hondje. Het uitvallen is ook puur uit onzekerheid.

Ze is buiten ontzettend nerveus en weet niet goed waar ze aan toe is, en wat er van haar wordt verwacht. Om deze reden zoeken we voor haar een consequente, maar vooral stabiele eigenaar. Dit zal Missy veel rust geven. Ze zal gaan ervaren dat ze niets anders 'moet', dan alleen rondsnuffelen en genieten van de wandeling. Nu reageert ze op iedere prikkel en kan totaal niet genieten van een wandeling. Vanwege haar nerveuze gedrag en onzekerheid plaatsen we Missy niet bij kinderen. Ook kan ze niet overweg met andere honden. Haar vorige eigenaar had een kat en hier kon ze prima mee overweg. Een nieuwe, vreemde kat zal wellicht weer even wennen zijn.

Wie op zoek is naar een actieve hond, stevig in zijn schoenen staat, ervaring heeft met honden en bereid is om met Missy aan de slag te gaan, kan contact opnemen met dierenasiel Louterbloemen. Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Missy of de andere asieldieren die op zoek zijn naar een nieuwe baas. Of neem contact op met het dierenzorgcentrum via 078-6137902.

Shopbox

Meer berichten