Habbekrats zamelt in voor Lesbos


Foto:

Habbekrats zamelt in voor Lesbos

H.I.Ambacht – Kringloopwinkel Habbekrats uit Hendrik-Ido-Ambacht (Het Tasveld 11) wordt inzamelpunt voor Christian Refugee Relief (CRR). CRR zet zich in voor de vele vluchtelingen op de eilanden Lesbos, Samos en Chios. Zij organiseren vrijwilligersreizen naar de kampen en halen geld op om de vluchtelingen in hun eerste levensbehoeften te kunnen voorzien. Dit soort eerste levensbehoeften kunnen echter ook worden ingeleverd op verschillende inleverpunten door heel Nederland.

Kringloop Habbekrats wordt nu ook zo’n inleverpunt. Vanaf heden kunnen er verschillende producten worden ingeleverd die later door CRR naar de eilanden worden vervoerd. Denk hierbij aan: shampoo, borstels/kammen, tandpasta en tandenborstels, zeep (allemaal nieuw) en meer.

Kringloopwinkel Habbekrats wil aftrappen met een speciale inzamelactie voor incontinentiemateriaal. Incontinentiemateriaal wordt helaas niet teruggenomen door bijvoorbeeld de apotheek, als het niet meer wordt gebruikt. Vaak wordt het dan weggegooid en dit is natuurlijk nergens voor nodig.

Habbekrats verkoopt in de winkel tweedehands spullen, zoals meubels, huishoudelijke spullen, kleding, babyproducten, speelgoed, boeken en nog veel meer. Met de opbrengst worden diverse maatschappelijke doelen in binnen- en buitenland gesteund. Zo nu ook CRR, want Habbekrats doet, naast dat zij inleverpunt wordt, ook een gift van 4.000 euro aan CRR!

Normaal gesproken is Habbekrats iedere dinsdag geopend van 9.00 tot 15.00 uur. Maar nu is de winkel gesloten, vanwege de huidige coronamaatregelen.

Helaas heeft kringloopwinkel Habbekrats haar deuren moeten sluiten i.v.m. de huidige maatregelen. We houden u op de hoogte van de datum dat Habbekrats weer open gaat.

Kijk voor meer informatie op christianrefugeerelief.com en habbekrats-hia.blogspot.com.

Shopbox

Meer berichten