Actie 'Koffie voor de voedselbanken' van Lions weer van start


Foto: eigen foto

Actie 'Koffie voor de voedselbanken' van Lions weer van start

Zwijndrecht/H.I.Ambacht - Net als in voorgaande jaren zal ook dit jaar weer de Lions Club Swindregt-Were Douwe Egberts waardepunten inzamelen voor het goede doel. Deze punten worden bij Douwe Egberts verzilverd voor pakken koffie voor de voedselbanken in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Koffie is een zeldzaam product voor voedselbanken. Doordat het een lange houdbaarheid heeft, en relatief duur is, wordt het vrijwel nooit aan de voedselbanken aangeboden.

De actie zal zoals vanouds weer in de maand december plaatsvinden. Er komen acht inzamelpunten, waarvan vier inzamelpunten in Zwijndrecht en vier inzamelpunten in Hendrik-Ido-Ambacht.

In Zwijndrecht kunnen de DE-waardepunten worden ingeleverd bij de Albert Heijn winkelcentrum Walburg en AH winkelcentrum Oudeland, Jumbo Walburg en bij MCD in winkelcentrum Noord. Inzamelpunten in Hendrik-Ido-Ambacht zijn Jumbo De Schoof, AH Volgerlanden, AH Reeweg, PLUS Louwersplein.

De vorige inzamelingsactie bracht meer dan 900 pakken koffie op. De Lions Club hoopt dat deze zeer breed gedragen actie ten behoeve van de voedselbank ook dit jaar weer een succes zal worden. Dus mest de keukenlade uit, kijk in de verzameltrommeltjes en keer de keukenpotjes om en lever DE-waardepunten in, zodat de klanten van de voedselbanken ook dit jaar weer kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie.

Shopbox

Meer berichten