André Flach op vierde plaats SGP-kandidatenlijst Tweede Kamer


<p>Robert Jan de Leede feliciteert Andr&eacute; Flach namens de plaatselijke SGP-afdeling met zijn vierde plaats op de SGP-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. (Foto: Leo Molendijk)</p>

Robert Jan de Leede feliciteert André Flach namens de plaatselijke SGP-afdeling met zijn vierde plaats op de SGP-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. (Foto: Leo Molendijk)

(Foto: )

André Flach op vierde plaats SGP-kandidatenlijst Tweede Kamer

H.I.Ambacht - De Ambachtse wethouder André Flach staat op de vierde plek van de SGP-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Afgelopen week is de SGP-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 bekendgemaakt. Veel Ambachters wisten misschien al wel dat Flach naast zijn inzet als wethouder van Hendrik-Ido-Ambacht actief is in het regiobestuur van de Drechtsteden en landelijk binnen de SGP. Maar dat hij plaats nummer vier heeft gekregen op deze kandidatenlijst is voor veel Ambachters wel een verrassing!

Wethouder André Flach heeft hiermee een goede kans op een plek in de Tweede Kamer. De SGP heeft in de Tweede Kamer nu drie zetels. Flach zegt hierover het volgende: “Er zijn twee mogelijkheden. Of ik kom direct in de Tweede Kamer, of ik word de eerste opvolger als er tussentijds of bij een volgende periode iemand besluit te stoppen met het Kamerwerk.”

De SGP-afdeling Hendrik-Ido-Ambacht had eind 2019 unaniem besloten tot de voordracht van Flach voor de landelijke kandidatenlijst. Bestuurslid Robert Jan de Leede: “Dat hij op de vierde plaats is uitgekomen, is voor ons de bevestiging dat dit een goede keus is geweest. André heeft de laatste 10 tien jaar in Ambacht bewezen dat hij het politieke vak verstaat en geniet een breed vertrouwen. We hopen dat dit zich gaat vertalen in een vierde zetel voor de SGP. Het is voor het eerst in het 95-jarig bestaan van de SGP-afdeling dat een Ambachtse kandidaat zo hoog op de kandidatenlijst staat. Daarom hebben we hem van harte gefeliciteerd met dit feit en hem een (SGP-)oranje boeket overhandigd!”

Shopbox

Meer berichten