Mr. Monopoly brengt bezoek aan Hendrik-Ido-Ambacht


<p>Mr. Monopoly overhandigt het allereerste exemplaar van Monopoly Hendrik-Ido-Ambacht aan Alfred Koehoorn van Pluen aan Andr&eacute; Flach, wethouder van financi&euml;n en economie.</p>

Mr. Monopoly overhandigt het allereerste exemplaar van Monopoly Hendrik-Ido-Ambacht aan Alfred Koehoorn van Pluen aan André Flach, wethouder van financiën en economie.

(Foto: )

Mr. Monopoly brengt bezoek aan Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht - Met zijn hoge hoed en grote snor bracht het alom bekende Monopoly-mannetje dinsdag een speciaal bezoek aan Hendrik-Ido-Ambacht. En niet zomaar een bezoek. Op gepaste afstand overhandigde Mr. Monopoly het allereerste exemplaar van Monopoly Hendrik-Ido-Ambacht aan Alfred Koehoorn en aan André Flach, wethouder van financiën en economie.

De bekende straten en pleinen van Hendrik-Ido-Ambacht zijn verwerkt in het spel. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn allemaal aangepast. Monopoly is een van de bekendste en bestverkochte bordspellen ter wereld. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van dit tijdloze spel voor de hele familie. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale uitgaven op de markt, voor zowel steden en dorpen als bedrijven. Inmiddels bestaan er in de Benelux ruim 100 steden en dorpen met een eigen variant van het Monopolyspel.

Monopoly Hendrik-Ido-Ambacht is verkrijgbaar bij PLUS Alfred Koehoorn. Klanten kunnen tot 21 november sparen voor korting op het spel. Het is een limited edition, dus op is op.

Shopbox

Meer berichten