<p>De Open Hof in Hendrik-Ido-Ambacht, voorzien van een muurtekening van de jongeren van de kerk. (Foto: pr)</p>

De Open Hof in Hendrik-Ido-Ambacht, voorzien van een muurtekening van de jongeren van de kerk. (Foto: pr)

(Foto: )

Open Hof opent nieuw kerkelijk seizoen

H.I.Ambacht - Protestantse kerk De Open Hof in Hendrik-Ido-Ambacht opent een nieuw kerkelijk seizoen. Het jaarthema van de protestantse kerken in Nederland is dit seizoen: het goede leven. Daarin komen vragen als: 'Wat maakt het leven goed, ook in tijden van crisis?', 'Wat geeft het leven zin?' en 'Wat heeft de kerk te zeggen over het goede leven?' aan bod. Het antwoord is een zoektocht, een met elkaar verkennen van wat het leven de moeite waard maakt.

De eerste bijeenkomsten zijn al geweest, maar veel van de activiteiten gaan het hele seizoen in kleine groepjes door. Belangstellenden kunnen meedoen.

Er is een groep die met elkaar haakt en breit. Een groep die met de krant op tafel het actuele nieuws bespreekt. En zijn diverse bijbelstudiegroepen overdag en ‘s avonds. Op vrijdagmorgen staat er tussen 9.30 uur en 11.00 uur koffie klaar in de hal van de kerk. Adres is Schildmanstraat 72a.

Meedoen kan na aanmelden via vent@deopenhof-hia.nl.

Een activiteit voor jongeren in deze startweek was het maken van een muurkrijtkunstwerk op de muur van de kerk onder leiding van Trude Euser.

Iedere zondag is er om 10.00 uur een kerkdienst in De Open Hof. In deze coronaperiode is aanmelding wel gewenst. Aanmelden kan vóór donderdagavond 18.00 uur via aanmelden@deopenhof-hia.nl of telefonisch op vrijdagmorgen tussen 09.00 en 11.00 uur via telefoonnummer 078-6813809. Ook is de dienst online te volgen. De link naar De Open Hof is: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10156

Shopbox

Meer berichten