<p>Zanger en acteur Tim Douwsma heeft in de zomer een workshop gegeven. (Foto: pr)</p>

Zanger en acteur Tim Douwsma heeft in de zomer een workshop gegeven. (Foto: pr)

(Foto: )

Het Theaterhuis is weer van start gegaan

Zwijndrecht/H.I.Ambacht - Leerlingen van Het Theaterhuis zijn afgelopen week weer van start gegaan. In de zomer hadden ze al niet stil gezeten en is er een jongerenproject geweest waar ze zelfstandig een film hebben gemaakt die te zien is op het YouTube-kanaal van het Theaterhuis. Bij dit project hebben ze workshops gekregen van o.a. filmregisseur Yvonne van der Haven en zanger/acteur Tim Douwsma. Daarnaast heeft het Theaterhuis zich actief ingezet bij de activiteiten voor het Zomerpaspoort van Toppie.

Vol enthousiasme kwamen de leerlingen binnen gerend voor hun lessen. Alle groepen waren weer compleet en sommige hebben nieuwe passende namen gekregen als rijzende sterren. Naast de vertrouwde lessen op de dinsdag, vrijdag en PITtheaterklas start het Theaterhuis op de dinsdagen ook weer de musicallessen.

Nieuw zijn de lessen camera acteren. Deze vorm van acteren is toch een andere discipline dan op het toneel staan. Nu het vloggen en influencers erg populair zijn, vond het Theaterhuis dat een passende aanvulling.

Op de zaterdagochtend staan weer lessen op de planning waarbij de ochtend start met peuter- kleuter lessen. Deze zullen plaatsvinden in Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht.

Voor de maand september heeft het Theaterhuis een speciale actie waarbij leerlingen een maand lang kosteloos lessen kunnen volgen in een 1-uurs groep. Je kunt je daarvoor inschrijven op de website bij workshops met de code ; EWUW9BZH. Voor meer informatie kun je ook mailen naar info@theaterhuis.com.

Shopbox

Meer berichten