<p>Ren&eacute;e Zellweger treedt in deze film in de voetsporen van Judy Garland. Te zien in Cascade. (Foto: pr)</p>

Renée Zellweger treedt in deze film in de voetsporen van Judy Garland. Te zien in Cascade. (Foto: pr)

(Foto: )

Filmavond in Cascade: biografische film ‘Judy’ over Judy Garland

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De eerste filmavond in het nieuwe theaterseizoen gaat van start met de Oscarwinnende film ‘Judy’ over de legendarische Amerikaanse ster Judy Garland. Vrijdag 18 september te zien in Cascade.

Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist zangeres en actrice Judy Garland in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. In de film zijn bekende liedjes te horen waaronder ‘Somewhere Over the Rainbow’. Actrice Renée Zellweger (bekend van Bridget Jones) vertolkt op indrukwekkende wijze de rol van deze grootheid, zij laat zien hoe fragiel en kwetsbaar Judy Garland heeft geleefd.

Cascade en Corona

Door de huidige regelgeving is er helaas een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hierdoor kan het voorkomen dat voorstellingen/filmavonden snel uitverkocht raken. Meer informatie over het coronaprotocol en de richtlijnen is te vinden op de website.

Vrijdag 18 september, 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur. De film duurt 118 minuten en is geschikt voor kijkers vanaf 12 jaar. Kaartjes kosten 7 euro. Reserveren kan online via de website: www.stichting-cascade.nl/voorstellingen

Shopbox

Meer berichten