Voer campagne voor je club en win stemmen. (Foto: pr)
Voer campagne voor je club en win stemmen. (Foto: pr) (Foto: )

Steun voor verenigingen met Rabo ClubSupport

Drechtsteden - Clubs en verenigingen worden vanaf deze week door de Rabobank opgeroepen om campagne te voeren om stemmen te winnen voor bestedingsdoelen die de club én de buurt sterker en beter maken.

Met Rabo ClubSupport investeert de bank met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven van Nederland. Via de Rabo Bankieren app beslissen Rabobank-leden mee over welke initiatieven de steun van de bank verdienen. Clubs en verenigingen die deelnemen voeren campagne voor hun eigen bestedingsdoel en roepen Rabobank-leden op om via de app op hen te stemmen. Zo wil de Rabobank iedereen een stem geven in het mooier en beter maken van zijn of haar club en de buurt.

“Nederland is kampioen verenigen. En dat is ons tijdens de coronacrisis juist onmogelijk gemaakt”, vertellen René Kerstens en Paul Mallee, directieteam Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden. “Door de maandenlange stop hebben clubs niet alleen financiële zorgen, we horen ook geluiden over de sociaal-maatschappelijke gevolgen. De kantine of het clubhuis is voor veel mensen hun tweede thuis: dé plek waar leden samenkomen, waar talenten worden ontplooid en waar verbinding ontstaat. Daarmee is tijdens de afgelopen maanden de belangrijke sociale functie die clubs hebben weggevallen. Op alle fronten kunnen clubs en verenigingen dus een steuntje in de rug gebruiken.”

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden roept lokale clubs en verenigingen op om hun maatschappelijke initiatieven in te schrijven. Clubs en verenigingen ontvangen een uitnodiging van Rabobank om zich voor 30 september in te schrijven. De stemperiode voor Rabobank-leden start op 5 oktober en vanaf 4 november worden alle clubs bekendgemaakt die mogen rekenen op ondersteuning van de bank. In totaal is er 180.000 euro te verdelen, dus meld je club of vereniging snel aan!

Meer informatie over Rabo ClubSupport is te vinden op:

Rabobank.nl/clubsupport

Shopbox

Meer berichten